Merkenbureau Registreermijnmerk.nl is onderdeel van advocatenkantoor Castelijns Kaandorp Hoekstra (CKH Advocaten) en gespecialiseerd in het recht van het intellectuele eigendom, waaronder het merkenrecht, modellenrecht, handelsnaam- en domeinenrecht, auteursrecht en octrooirecht. In korte tijd is Registreermijnmerk.nl uitgegroeid tot een merkenbureau dat internationaal opereert met uiteenlopende klanten, zoals multinationals, het midden- en kleinbedrijf en startups. Wat ons onderscheidt, is dat wij altijd de beste prijs- en kwaliteitsverhouding aanbieden en de in het intellectuele eigendom gespecialiseerde advocaten van het aan Registreermijnmerk.nl gelieerde advocatenkantoor waar nodig juridische ondersteuning bieden.

Vanwege de snelle groei van onze praktijk hebben wij ruimte voor een enthousiaste en gemotiveerde student-stagiair. Studeer je rechten (HBO/WO), zit je in het laatste jaar van je studie of ben je net afgestudeerd, heb je al kennis gemaakt en opgedaan met het intellectuele eigendom, het merkenrecht in het bijzonder, heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en wil je kijken of een beroep als merkgemachtigde iets voor jou is? Aarzel dan niet en stuur een korte motivatiebrief voorzien van jouw cv naar mr. K. Meijer (bij voorkeur per e-mail: info@registreermijnmerk.nl of meijer@registreermijnmerk.nl).

De stage is bij uitstek geschikt om kennis te maken met de internationale praktijk van een zeer snel groeiend merkenbureau. Wij bieden je namelijk de kans om in overleg 8-12 weken volledig mee te draaien in deze uitdagende praktijk. Daarbij wordt wel het nodige van je verwacht. Je helpt namelijk mee met het doen van (complexe) merk- en jurisprudentieonderzoeken, het opstellen van klassenvoorstellen, het voeren van bezwaar- en oppositieprocedures en schrijft waar nodig inbreukmakers aan. Ook lever je een actieve bijdrage aan de inrichting van onze processen op basis van de behoeften van de klant en het vertalen naar een optimale dienstverlening. Verder adviseer je klanten, ben je ondernemend ingesteld en probeer je met ons concrete commerciële successen te behalen. Bevalt het van weerszijden, dan bestaat er de mogelijkheid om na afronding van je stage bij Registreermijnmerk.nl in dienst te treden.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met mr. K. Meijer via 072 – 511 40 32 (keuzeoptie 2).

INMIDDELS IS DE INSCHRIJVING GESLOTEN