VACATURE SECRETARESSE/ ASSISTENT MERKGEMACHTIGDE (M/V)

Merkenbureau Registreermijnmerk B.V. is gespecialiseerd in het recht van het intellectuele eigendom, waaronder het merkenrecht, modellenrecht, handelsnaam- en domeinenrecht, auteursrecht en octrooirecht. In korte tijd is Merkenbureau Registreermijnmerk B.V. uitgegroeid tot een merkenbureau dat internationaal opereert met uiteenlopende klanten, zoals multinationals, het midden- en kleinbedrijf en startups. Wat ons onderscheidt, is dat wij altijd de beste prijs- en kwaliteitsverhouding aanbieden en daarnaast nauw samenwerken met de in het intellectuele eigendom gespecialiseerde advocaten van het advocatenkantoor CKH Advocaten B.V., die waar nodig juridische ondersteuning kunnen bieden.

Vanwege de snelle groei van onze praktijk zijn wij voor een arbeidsduur van 32-40 uur per week op zoek naar een:

SECRETARESSE / ASSISTENT MERKGEMACHTIGDE (M/V)

Voor de vacature geldt dat u een opleiding tot juridisch secretaresse of een daaraan gelijkwaardige opleiding hebt gevolgd, dat u (basis)kennis van merkenrecht heeft, dat u beschikt over een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, dat u kennis hebt van Word, Excel, Windows en Patrix en/of een daarmee vergelijkbaar content managementsysteem, dat u accuraat en stressbestendig bent, dat u ondernemend bent ingesteld en proactief bent en weet van aanpakken, en dat u de minimale leeftijd hebt van 22 jaar. Werkervaring bij een merkenbureau strekt uiteraard tot aanbeveling. Daarnaast geldt dat u zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. En niet te vergeten: u heeft een passie voor merken!

Geboden wordt een aantrekkelijke en afwisselende baan bij een druk merkenbureau met een zeer gevarieerde internationale praktijk en een goed arbeidsvoorwaardenpakket, dat in overeenstemming zal zijn met de functie en ervaring. Naast de secretariële werkzaamheden assisteert u bij het doen van (complexe) merk- en jurisprudentieonderzoeken, het opstellen van klassenvoorstellen, het voeren van bezwaar- en oppositieprocedures en het aanschrijven van inbreukmakers. Er wordt verwacht dat u een actieve bijdrage levert aan de inrichting van onze processen op basis van de behoeften van de klant en dat u dit kunt vertalen naar een optimale dienstverlening. U assisteert bij het beheren van merkportefeuilles van cliënten en begeleidt en bewaakt samen met onze ervaren merkgemachtigden de procedures en onderhoudt contact met cliënten en instanties.

Spreekt bovenstaande u aan en bent u toe aan een overstap of nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en stuur een motivatiebrief voorzien van uw curriculum vitae naar de heer mr. K. Meijer (bij voorkeur per e-mail: meijer@registreermijnmerk.nl). Het spreekt voor zich dat alle sollicitaties vertrouwelijk worden behandeld.

Voor vragen over deze vacature is mr. K. Meijer te bereiken op telefoonnummer 072 – 303 34 46. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.